Welke webinars kan ik volgen?

1. 3 nieuwe vaste webinars

‘Hoe gebruik ik Facebook in mijn zoektocht naar werk?’, ‘Een sollicitatiebrief in 5 stappen’ en ‘Hoe schrijf ik een persoonlijk profiel?’ zijn nieuw toegevoegd aan het aanbod terugkerende webinars. Niet alleen Sebastiaan, maar velen met hem waren enthousiast over deze webinars. Daarom zijn ze opgenomen in het vaste aanbod.

2. Wat houden de nieuwe vaste webinars in?

  • ‘Hoe gebruik ik Facebook in mijn zoektocht naar werk?’ laat zien hoe u Facebook kunt inzetten bij het vinden van een nieuwe baan. Door bijvoorbeeld uzelf te profileren, vacatures te zoeken of werkgevers te laten weten dat u werk zoekt. En wat kan uw vriendengroep betekenen in het vinden van werk?
  • Een sollicitatiebrief schrijven kan best lastig zijn. In het webinar ‘Een sollicitatiebrief in 5 stappen’ laten we u zien hoe u zelf een goede sollicitatiebrief schrijft. Een waarin staat waarom u de beste kandidaat bent. U schrijft de brief met maar een doel: uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek. 
  • Een persoonlijk profiel is onderdeel van uw cv. Het is een korte beschrijving waarin u uzelf voorstelt. U voegt iets persoonlijks toe, zodat de werkgever in één oogopslag ziet wat uw kwaliteiten zijn. Het webinar ‘Hoe schrijf ik een persoonlijk profiel?’ gaat over uw kans om uit te blinken.

Wilt u een webinar volgen? Kijk voor een overzicht van de komende webinars op onlineseminar.nl/uwv.

3. Welke webinars zijn er nog meer?

U heeft nu de keuze uit 11 vaste webinars. Naast de 3 nieuwe webinars waren er al 8 vaste webinars. Lees hier meer over de webinars van UWV.