Werken in de bouw?

1. Omscholen naar de bouw

De sector Bouw & Infra heeft de komende jaren ruim 50.000 nieuwe collega’s nodig. Niet alleen op de bouwplaats maar ook op kantoor. De bouwsector is veelzijdiger dan veel mensen denken. Er zijn korte cursussen of u kunt een volledige mbo- of hbo-opleiding doen. Maar het meeste leert u in de praktijk.
Ook als u al wat ouder bent of eerder in de sector heeft gewerkt, zijn er plekken voor u. Kijk voor banen en opleidingsbedrijven op Jegaathetmaken.nl*

De sector Bouw & Infra heeft de komende jaren ruim 50.000 nieuwe collega’s nodig. Niet alleen op de bouwplaats maar ook op kantoor. De bouwsector is veelzijdiger dan veel mensen denken. Er zijn korte cursussen of u kunt een volledige mbo- of hbo-opleiding. Maar het meeste leert u in de praktijk.Ook als u al wat ouder bent of eerder in de sector heeft gewerkt, zijn er plekken voor u. Kijk voor banen en opleidingsbedrijven op Jegaathetmaken.nl.

2. Vacatures in de bouw

Wilt u weten waar de meeste vacatures in de bouw zitten? Bekijk dan het overzicht met vacatures per beroepsgroep.

3. Webinar 'Waar zit het werk?'

Wilt u meer weten over kansrijke beroepen en de mogelijkheden in uw regio? Volg dan het webinar ‘Waar zit het werk?’ Bekijk de webinar-agenda op www.ols.nl/uwv.