Waar kan ik netwerken?

1. Nieuwe Walk & Talk-locaties

De Walk&Talk is er voor iedereen. Het maakt niet uit hoelang of hoe kort u op zoek bent naar werk, of wat voor werk u zoekt. De Walk&Talk vindt plaats op steeds meer locaties in Nederland. Er zijn al 70 locaties en er komen er nog meer bij, zoals in Bergen op Zoom. Op de website van De Levende Sollicitatiegids vindt u alle huidige en aanstaande locaties. De Walk&Talk in Purmerend is iedere eerste donderdag van de maand, van 10.00-12.00 uur.

2. Andere initiatieven die u helpen

Naast de Walk&Talk zijn er veel andere initiatieven voor werkzoekenden. Ook via DeBroekriem kunt u uw netwerk vergroten en krijgt u sollicitatietips. WerkVinden2.0 is een online platform en een stichting voor werkzoekenden in Alphen aan den Rijn en Bodegraven. En in de agenda van Vacatureluurs vindt u sollicitatieworkshops, netwerkbijeenkomsten en beurzen. Bij Arbopositief, een organisatie van, voor en door werkzoekenden kunt u ook terecht voor workshops, netwerkbijeenkomsten en trainingen.

3. Tip van Danielle

‘Houd niet alleen maar die droombaan in je achterhoofd. Grijp alle kansen aan om nieuwe dingen te leren of mensen te ontmoeten. Nieuw werk komt niet zomaar aanwaaien. Je moet er echt wat voor doen.’