1. Webinar 'Vind een baan met Linkedin (basis)'

LinkedIn is niet meer weg te denken als het gaat om zakelijk netwerken. U vindt er vacatures en kunt er snel een netwerk opbouwen. U kunt LinkedIn zien als uw online cv waar u uw werkervaring en kwaliteiten laat zien. In het webinar Vind een baan met LinkedIn leert u hoe dit werkt.

2. Webinar ‘Haal meer uit LinkedIn (gevorderden)’

Maakt u al langer gebruik van LinkedIn en bent u benieuwd hoe u LinkedIn nog beter kunt gebruiken om een baan te vinden? In het webinar Haal meer uit LinkedIn ziet u welke mogelijkheden LinkedIn nog meer heeft. 

3. Webinar ‘Hoe val ik op met mijn cv?’

Binnen een paar seconden beslist een werkgever of uw cv interessant genoeg is voor een gesprek. In die korte tijd moet u met uw cv dus zo veel indruk maken dat de werkgever meer over u wil weten. Hoe zorgt u dat uw cv gelezen wordt en hoe verleidt u de werkgever tot een uitnodiging voor een gesprek? Volg het webinar Hoe val ik op met mijn cv. In dit webinar krijgt u concrete tips om er met uw cv positief uit te springen.

4. Online training ‘Solliciteren’

Opvallen bij werkgevers? En u zekerder voelen tijdens het solliciteren? Volg de online trainingen van UWV. Meer dan 700.000 mensen gingen u al voor. Ook het maken van een opvallend cv komt aan bod. Volg de Online training ‘Solliciteren’.

5. Webinar ‘Hoe schrijf ik een persoonlijk profiel?’

Uw cv is meer dan alleen een opsomming van uw werkervaring en opleidingen. Steeds vaker zien we een persoonlijk profiel (profielschets) terug op het cv. Met een persoonlijk profiel laat u aan de werkgever zien wie u bent. Een persoonlijk profiel is een korte beschrijving waarin u uzelf voorstelt aan de lezer. Zo ziet een werkgever direct of uw persoonlijkheid past bij het huidige team. Pak uw kans om uit te blinken! In het webinar Hoe schrijf ik een persoonlijk profiel? krijgt u tips voor het maken of verbeteren van een persoonlijk profiel.