Nationale Werkbezoekdag

1. Wat is de Nationale Werkbezoekdag?

Een werkbezoek is soms een netwerkgesprek, maar kan ook een rondleiding, presentatie of workshop zijn. Laat u verrassen en kijk op werkbezoekdag.nl naar mogelijkheden bij u in de buurt. Meer informatie vindt u op werk.nl.

2. Meld u aan

Meld u aan voor de Nationale Werkbezoekdag! Maak kennis met bedrijven en branches en laat uzelf zien. Misschien heeft het bedrijf of de organisatie waar u op werkbezoek wilt, zich al aangemeld? Bekijk de deelnemende bedrijven.

3. Banen met veel kans

Vergroot uw kans en bekijk het overzicht van moeilijk vervulbare vacatures. En bezoek een bedrijf waar veel vraag is naar medewerkers. Bijvoorbeeld in de schoonmaak, horeca, bij een klantcontactcenter of als recruiter. Misschien loopt u wel met een nieuwe baan naar buiten!

4. Leerbanen

Lijken deze banen u leuk: medewerker kinderopvang, vrachtwagenchauffeur, begeleider gehandicaptenzorg, buschauffeur, verzorgende of buitengewoon opsporingsambtenaar, maar heeft u niet de juiste opleiding? Ga dan op werkbezoek tijdens de Nationale Werkbezoekdag en vraag naar de mogelijkheid voor een leerbaan. Liever eerst een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden? Vraag dan een oriënterend gesprek aan met een adviseur via het leerwerkloket