Wilt u net als Christian een leerbaan?

1. Leren en werken tegelijk

Wilt u een vak in de praktijk leren? Of wilt u zich laten omscholen of bijscholen? Dan is leren en werken tegelijk misschien iets voor u. Bijvoorbeeld met een stage of leerbaan. Leren en werken kunt u op verschillende manieren combineren. U kunt naast uw werk een cursus doen of een opleiding volgen. Stages en leerbanen zijn een goede mogelijkheid om in de praktijk kennis en ervaring op te doen. Op lerenenwerken.nl vindt u meer informatie over mbo-opleidingen en hbo-opleidingen.

2. Leerwerkloket

Het Leerwerkloket geeft advies over leren en werken. Het brengt onderwijs en arbeidsmarkt bij elkaar. Het Leerwerkloket is er voor jong en oud: werkzoekenden én werkenden. Vind een Leerwerkloket in uw omgeving.


2. Leerwerkloket
Het Leerwerkloket geeft advies over leren en werken. Het brengt onderwijs en arbeidsmarkt bij elkaar. Het Leerwerkloket is er voor jong en oud: werkzoekenden én werkenden. Vind een Leerwerkloket in uw omgeving**.

4. Gouden tip

De gouden tip van Christian: ‘Denk aan jezelf bij het zoeken naar een nieuwe baan. Je werkt misschien nog een tijdje. Dan kun je het beste een baan hebben die bij je past. Een baan die aansluit bij je passie en je competenties.’

De gouden tip van Christian: ‘Denk aan jezelf bij het zoeken naar een nieuwe baan. Je werkt misschien nog een tijdje. Dan kun je het beste een baan hebben die bij je past. Een baan die aansluit bij je passie en je competenties.’ De gouden tip van Christian: ‘Denk aan jezelf bij het zoeken naar een nieuwe baan. Je werkt misschien nog een tijdje. Dan kun je het beste een baan hebben die bij je past. Een baan die aansluit bij je passie en je competenties.’