Expert-Estafette

1. Heeft u een winnend cv?

SollicitatieLAB organiseert het ‘cv van de maand’ en het ‘cv van het jaar’. In de jury zitten steeds andere recruiters en HR-managers. Ook eens meedoen? Dat kan via de site van SollicitatieLAB.
Cees Bakker geeft het estafettestokje door aan HR-adviseur Ilse Verweij. Haar tips aan werkzoekenden leest u in de volgende aflevering van de Expert-Estafette. Lees in september deel 5 van de Expert-Estafette.

2. Koud bellen met de werkgever

Claudia Bouwens is expert ‘koud’ bellen met een werkgever. In deel 1 van de Expert-Estafette vertelt ze hoe je dat aanpakt. Bekijk ook het webinar Koud bellen naar een werkgever. Het webinar heeft al plaatsgevonden, maar u kunt het op elk gewenst moment terugkijken.

3. Praktische tips bij netwerken

Erik Lambooy helpt werkzoekenden om elkaar te helpen. In deel 2 van de Expert-Estafette geeft hij 8 praktische netwerktips.

4. Baan als Business

Marjolein Kalter schreef het boek ‘Creëer je volgende baan’. Ze geeft workshops om geïnspireerd aan het werk te komen en te blijven. Lees haar tips over de Kracht van de ondernemende werkzoekende in deel 3 van de Expert-Estafette.