1. F-TOP

Mees vond zijn baan via F-TOP. Dit is een project van provincie Fryslân, vakverenigingen, werkgeversorganisaties en opleidingsfondsen. F-TOP wil vraag en aanbod op de Friese arbeidsmarkt in de technische sectoren beter op elkaar afstemmen. Bij een duurzame plaatsing stelt F-TOP subsidie beschikbaar aan de werkgever.

Gerelateerde artikelen

2. Webinar

Wilt u weten wat de voordelen zijn van jarenlange werkervaring? En hoe u die kunt gebruiken bij het vinden van werk? Volg dan het webinar 'De kracht van 50-plus'. Wij bespreken wat u werkgevers als 50-plusser te bieden heeft en u krijgt praktische tips hoe u zich kunt profileren in een sollicitatiebrief of een sollicitatiegesprek.

3. Aanmelden webinar

U kunt zich aanmelden voor het volgende webinar ‘De kracht van 50-plus’ via onlineseminar.nl/uwv. Bij vragen kunt u een mail sturen naar webinar@uwv.nl

4. Loonkostenvoordeel

Bent u 56 jaar of ouder en heeft u een WW-uitkering? Wijs bij uw sollicitaties op het loonkostenvoordeel (LKV) oudere werknemer. Dit vervangt per 1 januari 2018 de mobiliteitsbonus. Uw nieuwe werkgever kan een LKV aanvragen bij de Belastingdienst. Kijk op de website van de Belastingdienst voor meer informatie.