Zoek werk in Europa met de EURES-app

Een iPhone

Wilt u werken in een ander land in Europa? Dan kan EURES u daarbij helpen. EURES brengt werkzoekenden in contact met werkgevers in het buitenland. Met de EURES-app zoekt u gemakkelijk naar banen in heel Europa.

Vacatures in 27 landen

Met de EURES-app kunt u vacatures zoeken in alle 27 lidstaten van de EU/EER. U kunt zoeken op functie en op land. Interessante vacatures kunt u gemakkelijk aan uw favorieten toevoegen. Ook bevat de app kaarten. Hierop ziet u de locaties van de vacatures.

Meer functies

Via de app kunt u ook adviseurs van EURES vinden. En dat is makkelijk als u meer informatie over een baan wilt hebben. Tot slot kunt u met de app Europese evenementen toevoegen aan uw kalender. Zoals Europese banenmarkten.

Downloaden

De EURES-app is gratis te downloaden. Heeft u een iPhone? Zoek dan op EURES” in de App store. Werkt u toestel met Android? Dan is de app via Google Play te downloaden.

Flexibel contract? Dit zijn uw rechten!

Wie zoekt naar een baan, krijgt vaak eerst een aanbod voor een flexibel contract. Dan kunt u te maken krijgen met de Wet arbeidsmarkt in balans, ofwel de WAB. Wat moet u weten van de WAB? Lees meer

Artikel

Deze pagina delen of printen

Deel artikel: Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina via twitter Deel deze pagina op Facebook

Werkblad

Inspiratie en tips voor werk zoeken en vinden