Waar zit het werk?

1. Loopbaansupport Detailhandel

Werkt of werkte u in de detailhandel en bent u op zoek naar een nieuwe baan? Dan kunt tot mei 2018 nog terecht bij Loopbaansupport Detailhandel. Dat is een programma opgezet door vakbonden en werkgevers uit de sector. De mensen van Loopbaansupport Detailhandel helpen u kosteloos met het vinden van werk, met uw (video-)cv, sollicitatiebrieven, maar ook met vragen over opleiding, omgaan met verlies van uw werk of over nieuwe vaardigheden die nodig zijn in de Detailhandel. Heeft u hulp nodig, of kent u iemand die onze hulp kan gebruiken? Bel 030-7511910 of mail naar info@loopbaansupportdetailhandel.nl of kijk op loopbaansupportdetailhandel.nl.

2. Webinar ‘Waar zit het werk?’

Wilt u meer weten over kansrijke beroepen en de mogelijkheden in uw regio? Volg het webinar Waar zit het werk? Bekijk ook de webinar-agenda op ols.nl/uwv. Deze wordt regelmatig aangevuld met nieuwe data.

3. Vacatures per beroepsgroep

Wilt u weten in welke sectoren landelijk de meeste vacatures zijn? Bekijk het overzicht met de vacatures per beroepsgroep.

4. Overstapberoepen

Werkte u in de verkoop en bent u 50-plus? Met uw ervaring maakt u misschien meer kans in een andere branche. Kijk ook eens in het rapport ‘Overstapberoepen’ voor verkoopmedewerkers 50-plus.

5. Een eigen bedrijf starten

Is een eigen bedrijf of webwinkel iets voor u? Ook voor ondernemers is weer meer ruimte. Vooral gespecialiseerde en ambachtelijke winkels zijn succesvol. Lees hier meer over Handige hulpmiddelen voor startende zzp’ers .

Gerelateerde artikelen