Wil je ook weten waar het werk zit?

1. Webinar ‘Waar zit het werk’

De kans op werk verschilt van beroep tot beroep. Dat heeft te maken met het aantal vacatures, maar ook met het aantal mensen dat op zoek is naar dezelfde soort baan. Sommige beroepen bieden een goede kans op werk. Dit noemen we kansrijke beroepen. Wilt u weten wat kansrijke beroepen zijn? Wilt u weten wat er in uw regio speelt? Volg dan het webinar ‘Waar zit het werk’ en word uw eigen arbeidsmarktexpert. U kunt tijdens het webinar uw vragen over dit onderwerp in de chat stellen aan een medewerker van het UWV-webinarteam. Meld u op onlineseminar.nl/uwv aan voor het eerstvolgende webinar ‘Waar zit het werk’. Bekijk hier ook de agenda met alle webinars, deze wordt regelmatig aangevuld met nieuwe data.

2. Vacatures per beroepsgroep

Wilt u weten in welke sectoren er landelijk de meeste vacatures zijn? Bekijk het overzicht met de vacatures per beroepsgroep.

3. Tip van Wilma

‘Vraag mensen uit je omgeving om feedback. Waar vinden zij dat je goed in bent en wat kun je verbeteren? Dat is soms eng, maar leert je ook veel over jezelf. Dat kun je weer gebruiken bij het zoeken naar werk.’