Veelgestelde vragen ook op YouTube

Veelgestelde vragen WW-uitkering op youtube

Heeft u nog niet zo lang een WW-uitkering of wordt u binnenkort werkloos? Dan heeft u misschien allerlei vragen over sollicitatie-activiteiten, andere verplichtingen of betalingen. Deze informatie kunt u uiteraard op onze website vinden. Maar nu ook op YouTube!

Tips en advies in video’s

Wij helpen u graag op verschillende manieren bij het vinden van een nieuwe baan. Zo hebben wij sinds kort ook op YouTube video’s met tips over het zoeken en vinden van werk. Maar ook wat u het beste kunt dragen als u gaat solliciteren en of u vrijwilligerswerk kunt doen naast uw uitkering.


In de afspeellijst ‘Veelgestelde vragen’ vindt u meer informatie over WW en alles wat daarbij komt kijken. We leggen bijvoorbeeld uit wanneer wij uw WW-uitkering betalen of hoe u de Inkomstenopgave in moet vullen. Wilt u meer video’s van ons zien? Kijk dan op ons YouTube-kanaal.

Werk.nl en uwv.nl

Op werk.nl vindt u vacatures en geven wij u tips over werk zoeken en sollicitatieactiviteiten. Bent u op zoek naar informatie over uw WW-uitkering? Dan kunt u terecht op uwv.nl. Daar vindt u ook een overzicht van veelgestelde vragen.

Vragen over een WW-uitkering

Artikel

Deze pagina delen of printen

Deel artikel: Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina via twitter Deel deze pagina op Facebook

Werkblad

Inspiratie en tips voor werk zoeken en vinden