UWV-inspiratiedag: anders kijken, anders doen

UWV inspiratiedag 13 februari

Ik heb er zin in en sta stevig in mijn schoenen! Dat gevoel wil UWV met deze inspiratiedag bereiken. Het event vindt plaats op zaterdag 13 februari in theater de Meervaart in Amsterdam.

Workshops voor werkzoekenden
De workshops in de ochtend zijn alleen voor werkzoekenden. U leert analyseren hoe een mens zichzelf soms remt in zijn eigen ontwikkeling. En welk gedrag u wél verder helpt. Hoe houdt u dat gedrag vast? Of ontdek in de workshop van Het BELmeisje dat het niet eng is te bellen met een bedrijf waar u graag wilt werken. Of laat een foto maken voor uw LinkedInprofiel door een professionele fotograaf. 
Samen met werkgevers
In de middag zijn er workshops samen met werkgevers. Zoals het First Dates-café waar werkzoekenden en werkgevers badges dragen die oplichten als er een match is. Of speel gezamenlijk bingo met een speelkaart met vragen. Stap op iemand af en kom in gesprek.
Voordat de netwerkborrel start, sluit neuropsycholoog Erik Scherder de dag af. Zijn boodschap: Blijf nieuwe dingen doen en blijf zo fris in uw hoofd.
Aanmelden
Deelname is gratis. Heeft u interesse? Neem contact op via info@uwv-inspiratiedagen.nl.
Meer en Vaart 300, 1068 LE Amsterdam
Hoe laat begint het?
Inloop werkzoekenden: 8.30 uur, start 9.30 uur. Inloop en lunch werkgevers: 11.45 uur, start 12.15 uur.

Workshops voor werkzoekenden
De workshops in de ochtend zijn speciaal voor werkzoekenden. U leert analyseren hoe een mens zichzelf soms remt in zijn eigen ontwikkeling. En welk gedrag u wél verder helpt. Hoe houdt u dat gedrag vast? Of ontdek in de workshop van Het BELmeisje dat het niet eng is te bellen met een bedrijf waar u graag wilt werken. Of laat een foto maken voor uw LinkedInprofiel door een professionele fotograaf. 

Samen met werkgevers

In de middag zijn er workshops samen met werkgevers. Zoals het First Dates-café waar werkzoekenden en werkgevers badges dragen die oplichten als er een match is. Of speel gezamenlijk bingo met een speelkaart met vragen. Stap op iemand af en kom in gesprek.Voordat de netwerkborrel start, sluit neuropsycholoog Erik Scherder de dag af. Zijn boodschap: Blijf nieuwe dingen doen en blijf zo fris in uw hoofd.

Aanmelden

De inschrijving voor deze inspiratiedag is helaas gesloten. 

Houd de evenementenageda op Werk.nl in de gaten voor andere evenementen!

Artikel

Deze pagina delen of printen

Deel artikel: Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina via twitter Deel deze pagina op Facebook

Werkblad

Inspiratie en tips voor werk zoeken en vinden