1. Webinar ‘Wat kan ik met Twitter’

Twitter kan veel voor u betekenen bij uw zoektocht naar werk. Zo kunt u uzelf met Twitter profileren, uw netwerk uitbreiden en vacatures vinden. In het UWV-webinar ‘Wat kan ik met Twitter’ worden praktische tips gedeeld. Meld u op onlineseminar.nl/uwv aan voor het eerstvolgende webinar ‘Wat kan ik met Twitter’.

2. Webinar ‘Nieuwe kansen creëren met een online profiel’

Bent u nog niet online te vinden en wilt u weten hoe social media u kan helpen bij het vinden van werk? Volg het webinar ‘Nieuwe kansen creëren met een online profiel’ en maak een start met uw eigen online profiel! U kunt tijdens dit webinar in de chat uw vragen stellen aan een medewerker van het UWV-webinarteam. Meld u aan op onlineseminar.nl/uwv voor het volgende webinar ‘Nieuwe kansen creëren met een online profiel’. Op werk.nl kunt u alvast meer lezen over werk vinden via social media.

3. Twittertip van Rob

‘Laat jezelf regelmatig zien op Twitter. Schrijf over je kwaliteiten en over wat voor werk je zoekt. Ik heb 393 volgers, dus als een tweet van mij geretweet wordt, komt dit bij duizenden andere mensen terecht.’