Meer weten over de jongerendagen van Defensie?

1. Tip van Laura

‘De jongerendagen van Defensie zijn heel leerzaam maar ook heel leuk. Er waren niet veel meiden aanwezig, het zou leuk als die zich meer zouden aanmelden. Iedereen die geïnteresseerd is in een beroep bij Defensie zou ik zeker aanraden om er naartoe te gaan.’

2. Jongerenmiddagen Defensie

Er zijn regelmatig Jongerenmiddagen van Defensie. Houd werk.nl in de gaten voor de actuele data. De Jongerenmiddag is voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar. Je moet de Nederlandse nationaliteit hebben en minimaal een vmbo-diploma. Daarnaast moet je in aanmerking kunnen komen voor een Verklaring van Geen Bezwaar (VGB). Dit betekent dat je o.a. geen strafblad hebt.

3. Leerwerkloketten

De Jongerenmiddagen zijn een samenwerking tussen Defensie, UWV, WerkgeversServicepunten, gemeenten en de Leerwerkloketten. Uiteraard zijn kandidaten uit heel Nederland welkom op de Jongerenmiddagen. Meer weten over leren en werken? Het Leerwerkloket geeft kan hier veel advies over geven. Kijk hier voor een Leerwerkloket in de buurt.

4. Praktische tips voor jongeren

Na je studie heb je meestal nog niet zo veel ervaring opgebouwd. Om je op weg te helpen vind je op werk.nl praktische tips en nuttige informatie, speciaal voor jongeren. Of lees het artikel Hoe je die baan krijgt zonder ervaring in de Werkhoek.