Handige hulpmiddelen voor startende zzp’ers

Start een eigen bedrijf. Laptop met die tekst op het scherm

Overweegt u om voor uzelf te beginnen? Een spannende stap. Gelukkig zijn er genoeg handige hulpmiddelen die u op weg helpen. We stellen er graag een paar aan u voor.

Online training ‘Zelfstandig ondernemen’

Deze training volgt u via uw computer of tablet. Omdat het een online training is, kunt u zelf een moment kiezen waarop het u goed uitkomt. Tijdens de training ziet u hoe en wanneer u kunt werken als zelfstandig ondernemer tijdens uw WW-uitkering. De training duurt maximaal 90 minuten. Lees op werk.nl meer over de training.

Webinar ‘Een eigen bedrijf starten vanuit de WW

Een webinar is een interactieve, online, bijeenkomst waaraan u via uw computer, laptop, smartphone of tablet kunt meedoen. In het webinar ‘Een eigen bedrijf starten vanuit de WW’ geven experts tips uit de praktijk. U krijgt informatie van bijvoorbeeld de Kamer van Koophandel. Welke regelingen zijn er? En hoe maakt u een ondernemingsplan? Het webinar duurt een uur. Volg nu het webinar ‘Een eigen bedrijf starten vanuit de WW.

Stappenplan ‘Bedrijf starten met een WW-uitkering’

In het stappenplan ‘Bedrijf starten met een WW-uitkering’ kiest u uit enkele mogelijkheden wat uw situatie is. Vervolgens leest u wat de gevolgen zijn als u een eigen bedrijf begint. Gevolgen voor de belastingdienst, uw verzekeringen en de verplichtingen vanuit UWV. Het stappenplan geeft u snel en overzichtelijk meer informatie.

Video ‘Zelfstandig ondernemen iets voor mij?

In de video 'Zelfstandig ondernemen, iets voor mij?' vertellen ondernemers over hun eigen ervaringen. Waarom zijn ze als zzp’er begonnen? Hoe regelen ze hun administratie? En hoe bevalt een eigen onderneming? Bekijk de video (duur 3 minuten) voor tips en raak geïnspireerd!

Artikel

Deze pagina delen of printen

Deel artikel: Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina via twitter Deel deze pagina op Facebook

Werkblad

Inspiratie en tips voor werk zoeken en vinden