Voorbeelden van netwerken

1. De Broekriem

De Broekriem wil werkzoekenden inspireren en in beweging brengen. Met hun activiteitenplatform maken ze ontmoetingen tussen collega-baanzoekers mogelijk. Kijk voor meer informatie op de website van de Broekriem.

2. Walk & Talk

De Walk&Talk is er voor iedereen. Het maakt niet uit hoelang of hoe kort u op zoek bent naar werk, of wat voor werk u zoekt. De Walk&Talk vindt plaats op verschillende locaties in Nederland. Er zijn al bijna 70 locaties en er komen er steeds meer bij. Op de website van De Levende sollicitatiegids vindt u alle huidige en aanstaande locaties.

3. Werken voor elkaar

Werken voor elkaar is een enthousiaste vrijwilligersorganisatie. Zij inspireren werkzoekende vijftigplussers in de regio's Amsterdam, Zaanstad en binnenkort ook elders in Nederland. Haal meer uit uw vakkennis, beroeps- en levenservaring. Kijk op de website van Werken voor elkaar de actuele locaties. 

4. Hete Pepers

Hete Pepers is een project van De Nationale Jeugdraad, CNV Jongeren, FNV Jong met steun van Microsoft Nederland en SterkTeam. Zij helpen jongeren in hun zoektocht naar werk. Leer tijdens de workshops vaardigheden zoals netwerken, persoonlijke ontwikkeling en ondernemen. De bijeenkomsten worden door het hele land gehouden en zijn gratis. Aanmelden kan via de website van Hete Pepers.

5. Overzicht van netwerken

Weten welk netwerk in uw regio actief is? Kijk dan in dit handige overzicht van netwerken en zet de eerste stap naar het vinden van een nieuwe baan. Netwerken is niet alleen heel erg nuttig. Het geeft vaak ook nieuwe energie.