1. Training Succesvol naar werk

U kunt van UWV een uitnodiging krijgen om op de vestiging de training ‘Succesvol naar werk’ te komen volgen. Samen met andere werkzoekenden volgt u op de vestiging de training die uit meerdere modules bestaat. De training Succesvol naar werk bestaat uit 10 halve dagen verspreid over 3 maanden. In een groep gaat u onder begeleiding van een adviseur werk aan de slag met verschillende onderwerpen. Deze training helpt u om uw kans op werk te vergroten en ondersteunt u bij het vinden van een baan. De rode draad in de training is eigen regie en persoonlijke ontwikkeling. Wat kun je, wie ben je, wat wil je en wat is je eerste stap? Hoe ga je je presenteren en hoe ga je dat aanpakken? Een zoektocht naar een nieuwe weg.

Gerelateerde artikelen

2. Leerwerkloket

Het leerwerkloket geeft advies over leren en werken. Het brengt onderwijs en de arbeidsmarkt bij elkaar. Het leerwerkloket is er voor jong en oud: werkzoekenden én werkenden. Vind een leerwerkloket in uw omgeving.

Gerelateerde artikelen

3. Online trainingen

Liever een training volgen vanachter uw computer, laptop of tablet? Dat kan. 
Ga naar werk.nl en log in in de Werkmap met uw DigiD.
- Ga naar het linkermenu.
- Klik onder de kop ‘werk zoeken’ op de link ‘online trainingen’.
- Kies een training.
- Maak een account aan.
De trainingen zijn ook beschikbaar als u niet staat ingeschreven bij UWV. Ook dan kunt u met uw DigiD inloggen in de Werkmap.