1. Wat is de emigratiebeurs?

De Emigratiebeurs is op 10 en 11 februari in Expo Houten. Op de Emigratiebeurs staan 165 stands uit binnen- en buitenland, vele met vacatures. Er zijn 100 presentaties van specialisten en ervaringsdeskundigen. En dit jaar is er extra aandacht voor ‘Contact Center Jobs Europe’ en ‘Summer Jobs’. Tip: neem uw Engelstalige cv mee. Op emigratiebeurs.nl leest u precies wat er allemaal te doen is.

2. Vrijkaarten Emigratiebeurs

EURES-adviseurs van UWV zijn aanwezig op de beurs om u advies en informatie te geven over wonen, werken, sociale zekerheid en vacatures in Europa. UWV Internationaal beantwoordt al uw vragen over emigreren met een uitkering. UWV/EURES biedt u 2 vrijkaarten aan. Bestel uw vrijkaarten nu via emigratieticket.nl. Reiskosten worden niet vergoed. 

Gerelateerde artikelen

3. Emigratietip van Tim:

‘In het buitenland zijn de dingen vaak anders geregeld dan in Nederland. Ander salaris, andere arbeidsvoorwaarden en soms duurt het langer voor je bericht terugkrijgt. Probeer om al een contract te hebben voor je vertrekt. Vraag in ieder geval zoveel mogelijk informatie bij het bedrijf. Ook over zaken zoals belasting en sociale zekerheid.’ Kijk voor meer tips over werken in het buitenland ook op werk.nl.

Gerelateerde artikelen